Gyakorta hangzik el férfiak szájából ez a kérdés. Habár írók, költők, tudósok már évszázadok óta keresik a választ, valahogy úgy tűnik egyre bonyolultabb összetettebb a válasz. Persze korunk hétköznapi férfijának nincs ideje ezzel a kérdéssel heteket, hónapokat eltölteni, hanem neki azonnali, 2 percen belül megérthető válaszra van szüksége.

Nos, mi megpróbálkoztunk a lehetetlennel és tapasztalataink alapján összeállítottuk a mi saját szubjektív listánkat, hogy mi a 9 legfontosabb dolgot, melyekre a nőknek szükségük van.

1. NE MEGOLDÁST ADJ, HANEM EGYÜTTÉRZÉST.

Ha egy nő beszélgetés során elmeséli a problémáját Neked, akkor elsősorban arra vágyik, hogy meghallgassák, és együtt érezzenek vele. Egy kis figyelemre van szüksége, mikor kiönti a lelkét.

Ne akard megoldani, ne adj neki egyből megoldási tippeket. Hallgasd meg, értsd meg a problémáját, légy empatikus.

2. ÖLELD MEG

Nem csak akkor kell gyengédnek lenni, mikor szexeltek. A nők elhanyagolva érzik magukat, ha a férfi nem ölelgeti, csókolgatja, simogatja őket a szexen kívül is. Hogy mikor? Amikor elbúcsúztok, amikor újra találkoztok, TV vagy mozi nézés közben, szimplán mikor csak együtt vagytok. Ha számszerűsíteni kellene, akkor az együtt töltött időnek kb. 10%-ban kellene ezt csinálni. Soknak tűnik? Ne feledd, egy GYENGÉD érintés, kézfogás is már annak számít.

Visszahódítási tippek - Mi kell a nőnek - 1

3. LÉGY ROMANTIKUS

Ha a nőt csak a tested részeként kezeledtermészetesnek veszed, hogy a nő ott van melletted, vagy csak a testét kényezteted, akkor nem lesz boldog. A nők valójában azt szeretik, ha időnként egy kis aprósággal, a szerelmetek apró bizonyítékával emlékezteted Őt, hogy milyen szerencsés is valójában.

Hogy mik lehetnek ezek?
Veszel neki virágot, apró bizsut, főzöl neki, elmentek kettesben sétálni a tó mellé, megmasszírozod, este beszélgetsz vele egy szál gyertya mellett, szerelmes üzenetet küldesz sms-ben, chat-en, kiveszel a dvd kölcsönzőből egy romantikus filmet és megnézitek, reggeli az ágyban stb. Ami fontos, hogy mindezt magadtól tedd és nemcsak névnap, szülinap, karácsony stb. alkalmával, hanem csak úgy, hétköznap minden különösebb indok nélkül is megteszed.

4. LÉGY TISZTA, RENDEZETT

A nők UTÁLJÁK, megismétlem UTÁLJÁK, ha a férfi után kell összepakolniuk vagy összeszedni eldobott ruháit. Egy nagyon egyszerű udvarias gesztus, hogy nem dobálod szanaszét a ruháidat, és étkezés után elmosogatsz magad után vagy beteszed a mosogatógépbe a piszkos edényt.

5. HAGYJ IDŐT AZ ELŐJÁTÉKNAK

A nők igénylik az előjátok. Ha úgy gondolod,hogy az egész aktust le lehet rendezni 2 perc alatt, nos akkor tévedsz. Az esetek 99%-ban a nők igénylik az előjátékot. Már annak is nagyon fog örülni, ha kezdésképp cirógatod a hátát, karját.

6. EMOCIONÁLISAN LÉGY NYITOTT

Időnként nem árt érzéseidet megosztani vele. Ha soha nem beszélsz belső gondolataidról, érzéseidről vele, akkor úgy érzi kizárod Őt életéből. Mindenkinek vannak álmai, céljai, nehezen kezelt emberi kapcsolatai, bizonyos személyekkel kapcsolatos kétségei, jó és rossz érzései stb. Nos a nők igénylik, hogy időnként erről elbeszélgessünk velük, beavassuk őket titkainkba és érezzék, hogy valahol lelki támaszunk ők.

7. LÉGY JÓ TÁRSALGÓ

Ha egy nő egy férfival csak a pénzügyekről, sportról, politikáról, házépítésről, autókról, bulikról stb. szeret beszélgetni, akkor unalmas lesz a kapcsolat. Légy képes beszélgetni olyan dolgokról is, mint mozifilm, könyv, gyerekkori emlékek, álmaid, szerelem, szex, öltözködés, zene, főzés stb. Értsd meg, hogy számára milyen egyéb fontos témák vannak, és igen legyél képes azokról is beszélgetni vele, sőt ha kell, olvass utána. Kis időbefektetés nagy eredménnyel.

Visszahódítási tippek - Mi kell a nőnek - 2

8. LEGYÉL SZENVEDÉLYES

A férfinak fontos, hogy legyen valami szenvedélye (a nőn kívül). Hogy mi lehet ez? Bármi, amit nagy szeretettel,  izgalommal, szenvedéllyel tudsz csinálni: hobbi, sport, önkéntes dolog, bármi, amiben célokat, álmokat tudsz kitűzni és elérni. Az a férfi, akinek a napjai csak a munka és buli teszi ki, előbb utóbb unalmas párnak számít.

9. EGYENLŐ PARTNER

Nem elég hó végén a pénzt hazavinni, vagy fizetni a vacsorát és a mozit. Elmúltak már azok a az idők, amikor szigorú szabálya volt, hogy kinek mi a dolga. Ma már a határok egyre jobban elmosódnak. Szóval nem árt segíteni a főzésben, takarításban, gyereknevelésben, mosásban stb. Ez nem azt jelenti, hogy neked Neked kell csinálni az egészet, hanem azt, hogy segítesz, részt vállalsz benne. Például kiporszívózni 10 perc alatt te Te is tudsz, vagy mosás után kiteregetni 5 perc alatt. Minimális idő- és munkabefektetés a kettőtök boldogsága érdekében.

Ha egy nő megkapja amire szüksége van, akkor azzal a férfi is nyer, hiszen a egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, szexisebb nőt fog kapni cserébe. Szóval jegyezd meg a fenti 9 pontot, és használd őket. Nem az a lényeg, hogy máról holnapra mindet azonnal, hanem kezd el az egyik pontot utána a másikat és így tovább.

Szóval ha betartod a fenti 9 pontot akkor jó eséllyel egy jobb nőt kapsz vissza. Vagy mégsem? A nők kedvelik az érzékeny, kedves férfit, de csak elméletileg. A valóságban viszont úgy tűnik, mintha a kemény, akaratos, tudatos pasikat választanák, aki ellentmond, átveri és egyáltalán nem lohol utána, sőt, néha kifejezetten bunkó vele. Sokan ezt ellentmondásosnak tartják. 

Hódítsd vissza Szerelmed című könyvemben pontosan leírom, hogy mi vonzza a nőket. Külön felsorolásra kerülnek a hódító és taszító tulajdonságok. Jól alkalmazhatja bárki, aki veszi a fáradságot, hogy megismerje a női gondolkodásmódot.

Most azonban a legfontosabb, hogy a fentieket kezd el minél hamarabb alkalmazni. Ha nem is tudsz mindent azonnal elsajátítani, akkor is kezd az egyik ponttal, majd utána a másikkal, és így tovább, lépésről lépésre.