Egy nőnek alapvetően négy férfira lenne szüksége: egy idősre, egy rondára, egy izmosra és egy melegre. Az idős, akinek már van egzisztenciája és elég pénze amit a nőre költhet, aki biztonságot ad neki, ölelgeti és nem vár el szexet. A ronda örül, hogy egy ilyen gyönyörű teremtés lehet az ő kedvese és ezért segíti a háztartásban, elintézi a mosodát, a gyerekeket, lemossa vagy elviszi szerelőhöz a kocsit stb. egyszóval szabadidőt ad a nőnek. Az izmos, aki inkább a tettek embere és nem is túl okos ahhoz, hogy beszélgessünk vele adja meg a testi gyönyört a mindent elsöprő vad szexet. A meleg, akivel el lehet menni ruhát vásárolni, lehet vele jókat beszélgetni és lelkizni. Ha a nő ezt mind megkapja, mondhatnánk, hogy rendben van és boldog, de ez még sincs mindig így, mert így sem biztos, hogy elégedett és boldog. Ezzel szemben a férfi sokkal egyszerűbb. Neki szintén négy dolog kell. Ha ezeket megkapja, akkor minden rendben.

Bátorítás

Az őskorban a férfi minden nap elment vadászni. Az életét kockáztatta, hogy a családnak legyen mit enni este. Ezért az ősasszonyok hálásak voltak nekik. Ma, több ezer évvel később hasonló a helyzet. A férfi nap mint nap elmegy munkába és megküzd a főnökkel (aki bármikor kirúghatja), megküzd a beosztottakkal (akik azt lesik, mikor lehet az ő helyére lépni), megküzd a cég ügyfeleivel (akik mindig elégedetlenek és bepanaszolják) stb. Harc ez a javából, ami sok energiát emészt fel.
Ezért a nőnek feladata a férfi bátorítása, támogatása és a hála. Ha a férfi hazaér a munkából kérdezzük meg, hogy milyen napja volt és köszönjük meg, hogy dolgozott értünk. Ha egy férfi megjavítja otthon a csöpögő csapot, akkor köszönjük meg és dicsérjük meg, hogy milyen jó ezermester, ha egy férfi elviszi a kocsit szervízbe és kifizeti a javítását, akkor köszönjük meg, hogy megtette, ha egy férfi magától felöltözik rendesen és csinosan, akkor ne felejtsük el elismerően nyilatkozni róla. Szóval bátorítsuk a férfit, adjuk neki elég lelki muníciót, hogy legyen ereje nap mint nap „vadászni”.

Lojalitás

A férfiak számára a szerelem nagyon hasonlít a lojalitásra. Azt akarják, hogy a nő álljon mellettük, mutassa, hogy tűzön vízen keresztül mellette áll és hűséges. Ha kirúgják a férfit, vagy lecsökken a fizetése, vagy nem léptetik elő, vagy a barátja nagyobb autót vásárolt, vagy drágább ékszert vett a barátnőjének/feleségének akkor is tudnia kell, hogy a nő (a párja) mellette áll. A férfi szerelme egyszerű, nem olyan érzéki, összetett, finom és szép, mint a női szerelem. A férfinak a szerelem majdnem egyenlő a lojalitással és hűséggel. Szüksége van olyan visszaigazolásokra mint: „Nekem Rád van szükségem és nem másra.”, „Tőlem lehet a másik sokkal gazdagabb, nekem akkor is az olyan okos férfira van szükségem mint Te.”, „Te vagy az én pasim, és csak Téged akarlak.” Ezek azok a megerősítések, amire a férfinak szüksége van. Ha a nő hűsége erős és megingathatatlan, a férfi csak a nőre fog koncentrálni és nem fog máshova kívánkozni.

Mire van szüksége valójában egy férfinak

Törődés

Az az igazság, hogy minden férfi valahol anyuci kedvenc kicsikéje. Anyuci vásárolt ruhát, főzte meg kedvenc ételét. Azt kell, hogy mondjam valahol minden férfi keresi ezt leendő párjában. Egy „anyucit”, aki segít neki öltözködni és aki megfőzi a kedvenc ételét. Bármennyire is piperkőc egy férfi, szüksége van öltözködési tanácsra, véleményre és nem utolsó sorban dicséretre (lásd fent Bátorítás részt).
Továbbá, habár már manapság nem feltétlenül divat főzni tudni és azt se mondom, hogy enélkül nem lehet boldog a párkapcsolat, de ha egy nő tud főzni, nos az tagadhatatlan előny. Nem az a fontos, hogy lefőzze a michelin csillagos étterem szakácsát vagy különleges ételkölteményeket tudjon csinálni, sőt ne is küzdjön azért, hogy „lefőzze” anyósát, de az elvárható, hogy alapszinten tudjon valami meleget tenni az asztalra. A férfi nagyon hálás lesz érte, úgy fogja érezni, hogy nagyon jó „üzletet csinált”, kifogta az aranyhalat. És ha a nő főztje nem is a legfinomabb, ő büszke lesz rá és dicsérni fogja.

Szex

A férfiak szeretik a szexet. E nélkül nem tud meglenni egy férfi sem. Egy férfi bármit elveszíthet, autót, házat, munkát, állást stb. de a szex az maradjon. A férfi türelmes, ha muszáj, ha szeret, ha gyereket vár a nő, de ha a párjától nem kapja meg a neki járó „betevőt”, akkor előbb-utóbb bizony keres mást, akitől megkapja. Mindez nem azt jelenti, hogy a férfi egy ösztönlény vagy egy állat, mert tud uralkodni „érzésein”, de ha nem kapja meg vagy csak keveset kap, akkor pótolni fog.
A férfiak tisztában vannak azzal, hogy egy nőnek is lehetnek gondjai, sok munka, sok háztartási feladat stb. és bizony mindez fárasztó. Ezért a férfit meg lehet kérni, hogy segítsen otthon a háztartásban, segítsen a másnapi munkahelyi értekezletre megírni a beszámolót, segítsen a gyerek házi feladatát megírni, segítsen az autót lemosni, sőt vegyen virágot, lepje meg a párját gyertyafényes vacsorával stb. De ez nem megy minden nap, minden este csak azért, hogy egy kis szexet kaphasson. Ez nem várható el tőlük, hisz ők is nap mint nap megküzdenek munkahelyükön és ők is fáradtak és vágynak a mindent „feloldó”, „relaxációs”, „gőzkieresztős” szexükre.

Szóval, a férfi vagy megkapja a négy szükségletét – bátorítás, lojalitás, törődés, szex – az imádott nőjétől vagy odébbáll. Ha egy rosszul sikerült nap után hazamegy a párjuk és megkapják ezt a négy dolgot, akkor a férfi feltöltődik, hűséges lesz, szeretni fogja a párját és minden erejével azon lesz, hogy kapcsolata boldog legyen.

Lehet, most úgy érzed nem mindig tettél meg mindent ezek közül és talán ez is oka volt annak, hogy elhagyott a párod. Biztos vagyok benne, hogyha most újrakezdhetnétek Te is okosabban tudnád irányítani kapcsolatotokat. Ehhez nyújtok esélyt „Hódítsd vissza Szerelmed” című könyvemben, amelyben bemutatom, hogy miként tudod figyelmét újra magadra vonzani és miként tudsz új esélyt adni kapcsolatotoknak és hogyan tudod elérni, hogy újra együtt lehessetek.

Hódítsd vissza Szerelmed letöltés itt!