Akciós ajánlat! 2018.február

Szeretnél már most hozzákezdeni Szerelmed
visszahódításához?

Íme egy módszer, hogy a párod újra beléd szeressen, és olyan párkapcsolatotok legyen, amilyenről eddig csak álmodtál.

 • Lehet, hogy a komolynak induló párkapcsolatotok úgy ért véget, hogy azt mondta nem szerelmes beléd, és inkább legyetek csak barátok?
 • Szakított veled a barátnőd és nem sokkal utána egy -"rossz" fiúval láttad együtt?
 • Te ragaszkodtál hozzá, de Ő mégsem tudta magát elkötelezni melletted?
 • Megpróbáltál már mindent bevetni ( kényeztetést, romantikát stb.), hogy újra rád figyeljen, de semmi sem működött?

Az igazság az, hogy a nőket nem egyszerű megérteni, mivel teljesen máshogy gondolkoznak, mint a férfiak. Amikor rátalálsz egy igazán tökéletes nőre, sajnos nem használati útmutatóval érkezik. És ami még rosszabb: egy igazán tökéletes nőt nem könnyű találni!

Szóval, ha már sikerült találnod egy jó nőt, megértem, hogy úgy érzed nem engedheted meg magadnak, hogy könnyen elveszítsd csak mert nem tudod, hogyan tartsd meg vagy hogyan hódítsd vissza Őt. Nap mint nap párok millió élnek boldogságban és jönnek újra össze miután szakítottak. Lehet valamit tenni, van megoldás.

Ha tudnád, hogy mi lenne a helyes, mit kéne tenned, akkor nagy eséllyel még vissza lehetne fordítani a dolgokat.

Van egy jó hírem számodra: van pár dolog, amit megtehetsz, hogy elkerüld, hogy örökre elveszítsd.

Meg tudod tanulni, hogyan ismerd fel a szakításotok valódi okát és megértsd a köztetek húzódó problémákat, amelyek jelenleg elválasztanak egymástól.  El tudod sajátítani a képességet, hogy újra felrázd kapcsolatotokat, és tartósan megerősítsd a köztetek lévő szerelmet.

És hogy mindezt honnan tudom? Először is azért, mert már én is voltam hasonló helyzetben.

Az elmúlt években számos férfinak segítettem személyesen párkapcsolati problémáik megoldásában. Tanácsaimmal párkapcsolatuk 180 fokos fordulatot vett..

Ha egy valódi és hiteles módját keresed annak, hogy hogyan hódítsd vissza az exbarátnőd, hogy végre újra együtt lehessetek, továbbá szeretnéd elkerülni útközben a buktatókat, akkor ez lehet a legfontosabb könyv számodra.

Munkám során minél többet tapasztaltam és tanultam, hogyan gondolkoznak, éreznek és viselkednek a nők, annál inkább éreztem, hogy szeretnék írni egy könyvet ezekről - egy könyvet, amelyben részletesen bemutathatom elmagyarázhatom azokat a fortélyokat, amelyeket jó lett volna tudnom, mikor a kapcsolatom zátonyra futott.

 • Szeretnéd megtanulni, hogyan bolondítsd magadba úgy, hogy sose kelljen újra azon aggódnod, vajon mikor hagy el újra?
 • Szeretnéd, ha ki tudnád használni azt az előnyödet a többi férfival szemben, hogy Ti már ismeritek egymást régről, és tudod, hogy mire van szüksége, hiába helyesebbek vagy gazdagabbak a körülötte legyeskedő férfiak?
 • Szeretnéd, ha minden a lehető leghamarabb és legkönnyebben visszazökkenne a régi kerékvágásba?

Ha bármelyik kérdésre is igen a válasz, akkor izgalmas hírem van számodra.

Ha egyszer megérted az ilyen helyzetek pszichológiáját illetve, ha megtanulod, hogy az ilyen kritikus helyzetekben mik azok a helyes lépések, amiket tenned és mondanod kell, akkor újra együtt lehettek!

A ”Hódítsd vissza Szerelmed” című könyvemben lépésről lépésre végigvezetlek, hogyan bolondítsd újra magadba a régi párodat, és hogyan tartsd meg hosszútávon Őt.

TÖLTSD LE ÉS OLVASD EL MOST!

Vezeték- és Keresztneved:
E-mail címed*:

 

 

Fizetési metódusok

 

A „Hódítsd vissza Szerelmed” férfi kiadásából többek között megtudhatod:

 • Mit tegyél akkor, ha az exed már mással randizik
 • Az 5 végzetes férfi-hiba, ami taszítja a nőket
 • Mit mondjak, hogy újra randizzon velem ex-barátnőm
 • Hogyan alkalmazd hatékonyan a közösségi oldalakat a visszahódításban
 • Hogyan érd el, hogy találkozni akarjon veled
 • 3 egyszerű lépés a szenvedély fellobbantására
 • Esettanulmány
 • Mit tegyél és mit ne tegyél az első találkozón
 • Hogyan tudod elkerülni az ismételt szakítást

Készen állsz arra, hogy újra megtapasztald, milyen nagyszerű érzés szerelmetek? Vagy inkább továbbra is szenvedsz és megvárod, amíg Ő végleg továbblép?

A könyvben leírt technikákkal hetek, hónapok fájdalmát spórolhatod meg, mert tudni fogod, hogy mikor mit kell pontosan tenned és mondanod a régi barátnődnek.

A mai világban egyre nehezebb igazán jó nőt találni. Mi van, ha Ő volt az igazi?

A kérdés, hogy tudod-e pontosan mit kell mondanod és tenned ahhoz, hogy abba az irányba haladjanak a dolgok, ahova szeretnéd? Vagy hagyod most ezt a lehetőséget végleg kicsúszni a kezedből, és nem tudod meg, hogy mi történhetett volna?

Tapasztalatok azt mutatják, hogy itt az idő most ellened dolgozik. A várakozás csökkenti az esélyed nap, mint nap.

Hogy ez mindenkinél egyformán beválik-e?

Tudom, hogy a könyvben leírt módszerek nem alkalmazhatóak minden emberre és minden szituációra egyaránt. Sőt, figyelmeztetnem kell Téged, hogy a könyv akár jelentős része is ellentétes lehet a családod, vagy a legjobb barátod által adott hagyományos tanácsokkal. Mindezek ellenére látni fogod, hogy működőképes. Ez a könyv nem egy csodaszer. Nem tartalmazza a “szent mondatot vagy szót”, melyet elég csak egyszer elmondanod, és minden jóra fordul. De gondolj csak bele, mi van, ha ezzel a tudással sikerül akár csak egy újabb randit elérned nála? Ha eléred, hogy legalább valóban elgondolkozzon rajta, hogy újra összejöjjetek?

Mi van, ha a könyv segítségével sikerül kihoznod magadból a számára ideális férfit? Újra figyelni fog Rád, éreztetve veled, hogy milyen erős, vonzó és ellenállhatatlan vagy? Hogyan tudod elérni, hogy felnézzen Rád?

A könyv, amit mutatok Neked nagyon könnyen követhető, erőteljes, és minden választ megad, amire szükséged van.

Most a tiéd lehet 16 000 Ft helyett most csak 5 990 Ft ért (62% kedvezménnyel, az ár bruttó) és 60 napos pénzvisszafizetési garanciával, így semmit sem kockáztatsz!

 • Hódítsd vissza Szerelmed (eBook)
 • Visszahódítási akcióterv (folyamatábra)
 • Stílusos flörtölés fériaknak (eBook)
 • Arany tagsági kártya

Ne szalaszd el az ajánlatot, ragadd meg a lehetőséget,
és olvasd el a könyvem még ma!

Szeretettel, barátod és tanácsadód:

Peter Gray

Peter Gray

U.I.: Ne feledd az idő most ellened dolgozik! Minél tovább vársz az esélyed annál inkább csökken.

TÖLTSD LE ÉS OLVASD EL MOST!

Vezeték- és Keresztneved:
E-mail címed*:

 

 

Fizetési metódusok

 

* Lehetőleg ne Citromailes email címet adj meg, mert sokszor probléma jelentkezik a kiküldésnél. Ajánlom helyette pl a Gmail-t, Freemail-t, Hotmail-t... Nem szeretném, ha bármiről is lemaradnál, ezért kérlek szánj rá 30 másodpercet, hogy a levelezőrendszeredben beállítsd az email címem a megbízható email címek llistájához, nehogy SPAMek közé kerüljön a levelem.

Adataid megadásával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat és az Általános felhasználási feltételeket.

Sikeres fizetés után azonnal e-mailen küldöm
a férfiaknak szóló elektronikus könyvcsomagot!

Fizetni a Magyarországon Voxpayen és az OTP Bankon keresztül lehet.

Fizetési metódusok

 

Olvasói visszajelzések:

 

"Ő volt már a harmadik egy év alatt aki elhagyott. Nagyon nagy bajban voltam, nem értettem  mi a gond: nem iszom, nem drogozom, nem cigizek, soha nem csaltam meg Őket,  vettem még virágot is, beszélgettem is velük, odafigyeltem rájuk stb. Akkor hol a gond? Nos a könyv elején leírtad hol a gond. Nehéz volt beismernem, hogy valójában azokkal a taszító tulajdonságokkal rendelkezem, amik könyvedben le vannak írva. Minden jó szándékom ellenére pont azt csináltam, amit a nők nem kívánnak. Változtattam és a háromból lányból kettő máris újra érdeklődést mutatott irántam. És mindez nem ördögi praktika. Köszönöm a  segítséget.”

I.M

 

 
„Azt hittem, tudtam miért szakítottunk, de a könyv első része jól körvonalazta és világossá tette mindazt, amivel nem tudtam szembenézni, illetve magam számára se tudtam megfogalmazni. Nagyon erőteljes és őszinte. Megtudtam szakításunk okát.
Ezek után a második részben lévő visszahódítási tippek, technikák már gyerekjátéknak tűnnek. Tanúság, hogy számomra ez a könyv nemcsak a visszaszerzésről, hanem a megtartásról is szólt. Nem hiányzott belőle semmi."

D. Péter

 

 
„Bár több hónapja szakítottunk, és már minden veszni látszott, azonban könyved visszaadta a reményt. 
Nem szupermegoldást vártam, hanem egyszerű hétköznapi lépésről-lépésre technikákat. Ezt is kaptam. Igazi segítség volt, mert az alapoknál kezdi el a tanítást és nem kellett magabiztos macsónak lennem, hogy alkalmazni tudjam a benne leírtakat. Egyszerűbb volt, mint gondoltam. Köszönöm.”

T. Tamás

 


 
„Kár, hogy csak 31 évesen olvastam el a könyvet. Ezek olyan információk, amiket sajnos sem a szüleink, sem az iskolában nem tanítottak meg. Nagyon aktuális! A példák, a minták mind a jelen szituációkról szólnak. Ugyanakkor tapasztalatom szerint a könyv anyaga nem csak a visszahódításban, hanem általánosan a hódításban is kiválóan alkalmazható.”

J.S.

 

 
„Megmentetted az életem, én már teljesen feladtam, úgy éreztem, hogy nincs több esélyem.  Nagyon-nagyon lehangolt voltam. Nem biztatásra volt szükségem, hanem  gyakorlati megoldásokra, tanácsokra melyeket a könyvben megtaláltam.  Az első ex-randevún biztos, hogy végzetes hibát követtem volna el a könyv nélkül.”

Anett

 

 
„Ez volt az utolsó lökés, hogy radikálisan változtassak magamon. Amúgy is régóta álmodoztam róla és most könyved hatására megtettem. Figyelembe vettem azt, is amit a könyvedben leírtál.  Nemcsak a külsőmön hanem a magamon belül is változtattam, hoztam egy-két új szabályt az életemben. Visszagondolva amolyan dupla vagy semmi alapon tettem az egészet és mondhatom talán túl jól is sikerült. Három régi barátom is újra bepróbálkozott. Nem érzem magamat a végzet asszonyának, de mindenképpen egy a maga módján sikeresen visszahódító nőnek. Hálás vagyok a könyvedért.”

Szilvia

 

 

 
„Nekem egy 2,5 éves kapcsolatom ment éppen tönkre, mikor elolvastam ezt a könyvet, habár magam sem tudtam, hogy vissza akarom-e Őt hódítani.  A szakításunk után sok mindent elolvastam a neten, amit találtam. Ez a könyv azonban segített abban, hogy végre eldöntsem akarom-e Őt avagy sem. Utána pedig abban segített, hogy a több hónapja véget ért kapcsolatomat újra fel tudjam melegíteni. Nem csodaszerről, hókusz-pókusz dolgokról van benne szó, hanem egyszerű, logikus lépésekről, melyeket bárki könnyen meg tud tenni. Nekem bejött, kívánom, hogy másnak is sikerüljön.”

F. G.

 

 

 
„Szakítottunk mert egy másik lánnyal lefeküdt. Később megbántam, de akkor már késő volt mert már más  lányokkal járt, pedig nagyon szerettem volna vele újra együtt lenni. A könyved elolvasása után megértettem, hogy hol rontottam el kettőnk kapcsolatát. Változtattam magamon és Ő ezt azonnal észrevette. Újra izgatott lett irántam és újra találkozni akart velem. Ma már minden nap beszélünk, chat-elünk és moziba hívott. Úgy érzem újra van köztünk valami. Végre tudatosan irányítom kapcsolatunkat.„

J. Mónika.