Akciós ajánlat! 2018.február

Szeretnél már most hozzákezdeni Szerelmed visszahódításához?

Segíteni akarok, hogy Neked már sokkal könnyebb dolgod legyen Szerelmed visszahódításában, mint amilyen nekem volt.

Hódítsd vissza Szerelmed!Tudom, hogy nyomaszt a gondolat, hogy mindent újra elölről kellene kezdened egy idegennel, eldobva a korábbi boldog hónapokat, éveket, ahelyett, hogy ott folytathatnátok, ahol még minden jó volt, mielőtt vége szakadt.

Ha egy valódi és hiteles módját keresed annak, hogy hogyan hódítsd vissza az exbarátod, hogy végre újra együtt lehessetek, továbbá szeretnéd elkerülni útközben a buktatókat, akkor ez lehet a legfontosabb könyv számodra.

Az igazság az, hogy a férfiakat nem egyszerű megérteni, mivel teljesen máshogy gondolkoznak, mint a nők. Amikor rátalálsz egy igazán nagyszerű férfira, sajnos nem használati útmutatóval érkezik. És ami még rosszabb: egy igazán nagyszerű férfit nem könnyű találni!

Szóval, ha már sikerült találnod egy jó férfit, megértem, hogy úgy érzed nem engedheted meg magadnak, hogy könnyen elveszítsd csak mert nem tudod, hogyan tartsd meg vagy hogyan hódítsd vissza Őt. Nap, mint nap párok millió élnek boldogságban és jönnek újra össze miután szakítottak. Lehet valamit tenni, van megoldás.

Ha tudnád, hogy mi lenne a helyes, mit kéne tenned, akkor nagy eséllyel még vissza lehetne fordítani a dolgokat.

Van egy jó hírem számodra: van pár dolog, amit megtehetsz, hogy elkerüld, hogy örökre elveszítsd.

Meg tudod tanulni, hogyan ismerd fel a szakításotok valódi okát és megértsd a köztetek húzódó problémákat, amelyek jelenleg elválasztanak egymástól.  El tudod sajátítani a képességet, hogy újra felrázd kapcsolatotokat, és tartósan megerősítsd a köztetek lévő szerelmet.

És hogy mindezt honnan tudom? Először is azért, mert én is egy férfi vagyok, és én is voltam már a másik oldalon. Látom a férfi szemszögéből a helyzetet.

Emellett az elmúlt 10 évben számos nőnek segítettem személyesen párkapcsolati problémáik megoldásában. Segítettem olyan nőknek, akik addig hiába próbálták - akár hónapokon keresztül - újra magukba bolondítani régi kedvesüket, és miután elkezdték alkalmazni tanácsaimat párkapcsolatuk 180 fokos fordulatot vett.

 • Szeretnéd megtanulni, hogyan bűvöld el úgy, hogy sose kelljen újra azon aggódnod, vajon mikor hagy el újra?
 • Szeretnéd, ha ki tudnád használni azt az előnyödet a többi nővel szemben, hogy Ti már ismeritek egymást régről, és tudod, hogy mire van szüksége, hiába csinosabbak vagy fiatalabbak a körülötte legyeskedő nők?
 • Belefáradtál már abba, hogy újra kelljen kezdened valakivel az elejéről, és nem érzed magadban az erőt, hogy valaki ismeretlennel mindent újra fel kelljen építened?
 • Szeretnéd, ha minden a lehető leghamarabb és legkönnyebben visszazökkenne a régi kerékvágásba?

A ”Hódítsd vissza Szerelmed” című könyvemben lépésről lépésre végigvezetlek, hogyan bolondítsd újra magadba a régi párodat, és hogyan tartsd meg hosszútávon Őt.

Ha egy valódi és hiteles módját keresed annak, hogy hogyan hódítsd vissza az exbarátod, hogy végre újra együtt lehessetek, továbbá szeretnéd elkerülni útközben a buktatókat, akkor ez lehet a legfontosabb könyv számodra.

A tanulmányaim, kutatásaim és személyes tapasztalataim során gyakran találkoztam azzal, hogy a szakítást követően a legtöbben kétségbeesésükben elkövetik az alábbi némely esetekben végzetes következményekkel járó hibákat:

 • Mindig azon agyalsz, vajon mi vezetett idáig, mit rontottál el?
 • Gyakran nézegeted iwiwen vagy facebookon az adatlapját?
 • Gyakran hívogatod vagy küldesz neki üzeneteket?
 • Kétségbeesetten és szánalmasan viselkedsz, amikor meglátod vagy vele beszélsz?
 • Sírsz, könyörögsz neki, hogy kezdjétek újra?
 • Szüntelenül bocsánatot kérsz azért, amit tettél?

Hagy mutassam be, hogy milyen kézzel fogható, gyakorlati tippeket, és lépésről lépésre leírt útmutatót adhatok a kezedbe a "Hódítsd vissza Szerelmed” című könyvemmel.

TÖLTSD LE ÉS OLVASD EL MOST!

Vezeték- és Keresztneved:
E-mail címed*:

 

 

Fizetési metódusok

A „Hódítsd vissza Szerelmed” női kiadásából többek között megtudhatod:

 • Mit tegyél akkor, ha az exed már mással randizik
 • Mi a 4 alapvető ok, ami miatt egy férfi elhagy egy nőt
 • Hogyan érd el, hogy Ő hívjon fel és találkozni akarjon veled?
 • A kapcsolatfelvétel alapvető szabályai
 • 9+1 lélegzetelállító csábítási technika az ex-barátod figyelmének visszaszerzésére - néhányan meg fogsz lepődni, de szinte varázsütésre beválik
 • Hibák, melyek visszafordíthatatlan következményekkel járnak
 • Mit tegyél és mit ne tegyél az első találkozón
 • Hogyan tudod elkerülni az ismételt szakítást

Készen állsz arra, hogy újra megtapasztald, milyen nagyszerű érzés szerelmetek? Vagy inkább továbbra is szenvedsz és megvárod, amíg Ő végleg továbblép?

A könyvben leírt technikákkal hetek, hónapok fájdalmát spórolhatod meg, mert tudni fogod, hogy mikor mit kell pontosan tenned és mondanod a régi barátodnak.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy itt az idő most ellened dolgozik. A várakozás csökkenti az esélyed nap, mint nap.

Tudom, hogy a könyvben leírt módszerek nem alkalmazhatóak minden emberre és minden szituációra egyaránt. Sőt, figyelmeztetnem kell Téged, hogy a könyv akár jelentős része is ellentétes lehet a családod, vagy a legjobb barátod által adott hagyományos tanácsokkal. Mindezek ellenére látni fogod, hogy milyen hasznos. Ez a könyv nem egy csodaszer. Nem tartalmazza a “szent mondatot vagy szót”, melyet elég csak egyszer elmondanod, és minden jóra fordul. De gondolj csak bele, mi van, ha ezzel a tudással sikerül akár csak egy újabb randit elérned nála? Ha eléred, hogy legalább valóban elgondolkozzon rajta, hogy újra összejöjjetek?

Mi van, ha a könyv segítségével sikerül kihoznod magadból a számára ellenállhatatlan Nőt? Újra figyelni fog Rád, éreztetve veled, hogy milyen gyönyörű, vonzó és szexi vagy?

Csak a lehetősége, hogy újra részed lehet kettőtök szerelmében már megéri elolvasni a könyvet. Tudom, hogy amikor majd sikerül, és visszatekintesz erre a pillanatra, akkor nagyon hálás leszel magadnak azért, hogy megtetted az első lépést magadért.

Szerezd be a „Hódítsd vissza Szerelmed” című e-könyvet és a hozzá tartozó ajándékokat!

A könyv, amit mutatok Neked nagyon könnyen követhető, erőteljes, és minden választ megad, amire szükséged van.

Most a tiéd lehet 16 000 Ft helyett most csak 5 990 Ft ért (62% kedvezménnyel, az ár bruttó) és 60 napos pénzvisszafizetési garanciával, így semmit sem kockáztatsz!

 • Hódítsd vissza Szerelmed (eBook)
 • Visszahódítási akcióterv (folyamatábra)
 • 6 dimenziós Szerelem Teszt
 • Arany tagsági kártya

Ne szalaszd el az ajánlatot, ragadd meg a lehetőséget,
és olvasd el a könyvem még ma.

Szeretettel, barátod és tanácsadód:

Peter Gray

Peter Gray

U.I.: Ne feledd az idő most ellened dolgozik! Minél tovább vársz az esélyed annál inkább csökken.

 

TÖLTSD LE ÉS OLVASD EL MOST!

Vezeték- és Keresztneved:
E-mail címed*:

 

 

Fizetési metódusok

* Lehetőleg ne Citromailes email címet adj meg, mert sokszor probléma jelentkezik a kiküldésnél. Ajánlom helyette pl a Gmail-t, Freemail-t, Hotmail-t... Nem szeretném, ha bármiről is lemaradnál, ezért kérlek szánj rá 30 másodpercet, hogy a levelezőrendszeredben beállítsd az email címem a megbízható email címek llistájához, nehogy SPAMek közé kerüljön a levelem.

Adataid megadásával elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatóban  foglaltakat és az Általános felhasználási feltételeket.

 

Sikeres fizetés után azonnal e-mailen küldöm
a férfiaknak szóló elektronikus könyvcsomagot!

Fizetni a Magyarországon Voxpayen és az OTP Bankon keresztül lehet.

Fizetési metódusok

 

Olvasói visszajelzések:

 

„Sokáig Őt hibáztattam, pedig bennem volt a hiba. De ma már tudom, hogy ez volt a legjobb hír amit olvashattam a könyvedben, mert ezen tudtam változtatni. Sokáig csak próbálkoztam, de miután megismertem a könyvedben leírt technikákat  már „stratégiám” volt hogyan szerezzem vissza Őt. A szakítás megelőzéséről szóló fejezettel pedig felkészültem előre.
Ha nem olvasom el a könyved, akkor ma nem lennénk együtt.”

Andrea

 

 


 
„Kár, hogy csak 31 évesen olvastam el a könyvet. Ezek olyan információk, amiket sajnos sem a szüleink, sem az iskolában nem tanítottak meg. Nagyon aktuális! A példák, a minták mind a jelen szituációkról szólnak. Ugyanakkor tapasztalatom szerint a könyv anyaga nem csak a visszahódításban, hanem általánosan a hódításban is kiválóan alkalmazható.”

J.S.

 

 

 
„Megmentetted az életem, én már teljesen feladtam, úgy éreztem, hogy nincs több esélyem.  Nagyon-nagyon lehangolt voltam. Nem biztatásra volt szükségem, hanem  gyakorlati megoldásokra, tanácsokra melyeket a könyvben megtaláltam.  Az első ex-randevún biztos, hogy végzetes hibát követtem volna el a könyv nélkül.”

Anett

 

 

 
„Ez volt az utolsó lökés, hogy radikálisan változtassak magamon. Amúgy is régóta álmodoztam róla és most könyved hatására megtettem. Figyelembe vettem azt, is amit a könyvedben leírtál.  Nemcsak a külsőmön hanem a magamon belül is változtattam, hoztam egy-két új szabályt az életemben. Visszagondolva amolyan dupla vagy semmi alapon tettem az egészet és mondhatom talán túl jól is sikerült. Három régi barátom is újra bepróbálkozott. Nem érzem magamat a végzet asszonyának, de mindenképpen egy a maga módján sikeresen visszahódító nőnek. Hálás vagyok a könyvedért.”

Szilvia

 

 

 
„Nekem egy 2,5 éves kapcsolatom ment éppen tönkre, mikor elolvastam ezt a könyvet, habár magam sem tudtam, hogy vissza akarom-e Őt hódítani.  A szakításunk után sok mindent elolvastam a neten, amit találtam. Ez a könyv azonban segített abban, hogy végre eldöntsem akarom-e Őt avagy sem. Utána pedig abban segített, hogy a több hónapja véget ért kapcsolatomat újra fel tudjam melegíteni. Nem csodaszerről, hókusz-pókusz dolgokról van benne szó, hanem egyszerű, logikus lépésekről, melyeket bárki könnyen meg tud tenni. Nekem bejött, kívánom, hogy másnak is sikerüljön.”

F. G.

 

 

 
„Szakítottunk mert egy másik lánnyal lefeküdt. Később megbántam, de akkor már késő volt mert már más  lányokkal járt, pedig nagyon szerettem volna vele újra együtt lenni. A könyved elolvasása után megértettem, hogy hol rontottam el kettőnk kapcsolatát. Változtattam magamon és Ő ezt azonnal észrevette. Újra izgatott lett irántam és újra találkozni akart velem. Ma már minden nap beszélünk, chat-elünk és moziba hívott. Úgy érzem újra van köztünk valami. Végre tudatosan irányítom kapcsolatunkat.„

J. Mónika.