Minden nő szereti a romantikát, de valljuk be őszintén, hogy egy férfinak sokszor nehéz  ráhangolódni. Lehet, hogy a szándék megvan, de mit is csináljak? Mivel lepjem meg páromat?

Íme néhány romantikus tipp férfi társaim számára, amivel nem fognak kudarcot vallani.

1. tipp:

Vegyél egy szép díszes közepes méretű dobozkát. Írd rá a párod nevét. Mond azt a párodnak, hogy az egy varázsdoboz és időnként ajándékot lehet benne találni. Kérd meg, hogy a szobájában vagy lakásában helyezzétek el egy fix helyen (mikor ez történik még mondhatsz egy-két varázsszót is mintegy aktiválva a varázsdobozt).

Ezután időnként pár hetente a párod tudta nélkül helyezz el benne apró kis ajándékokat: pl. színházjegy, koncertjegy, selyemsál, apró bizsu, ékszer, egy illatos díszes cetli azzal a felirattal, hogy "Szeretlek", egy fénykép rólad, egy kis csokoládé stb. A lényeg, hogy váratlanul és tudta nélkül helyezz el benne ajándékot neki.

2. tipp:

Ez egy hétvégi tipp, mert kicsi szervezést és időt igényelReggelizzetek az ágyban: 

  1. Szív alakú tükörtojás. A legtöbb konyhai felszerelés boltban lehet kapni szív alakú tükörtojásfőzőt.
  2. Francia pirítós 
  3. Zabpehely 
  4. Gyümölcslé
  5. Virág

Romantikus tipp: reggeli az ágyban

3 tipp:

"Vásárolj a közeli szépségüzletben vagy szépség "klinikán" egy ajándékutalványt és ajándékozd egy kísérőkártyával együtt a párodnak ezzel a felirattal:

"Egy különleges kényeztető kezelés egy különleges személynek:)."

Ezt az ajándékot berakhatod a fehérneműi közé vagy párnájára, hogy ő találja meg."

4. tipp:

Kérd meg a párod, hogy csütörtök este pakoljon össze valami kényelmes ruhát és cipőt, mert hétvégén elmentek több napra kirándulni. Semmiképpen se mond meg neki, hogy hová szeretnéd elvinni. Pénteken munka után menj el érte kocsival és azonnal induljatok el kirándulni. Te persze már előre foglalj le egy szép helyen panzióban vagy kis hotelben szobát hétvégére.

Romantikus tipp: meglepetés utazás

5. tipp:

Vásárolj egy doboz bonbont, óvatosan bontsd ki, és csempéssz bele egy üdvözlőkártyát, majd óvatosan ragaszd vissza, mintha fel sem lett volna bontva. Az üdvözlőkártyára természetesen írj valami romantikusat pl: "A világ legszebb szemű és legszeretnivalóbb teremtésének, az én csacsogó kicsi Katimnak." és persze az aláírásod.

6. tipp:

Mikor a partnered tanul, olvas az asztalnál vagy a székben, óvatosan állj mögé és masszírozd meg a vállát, fejét (persze ha a frizurája engedi). Ha lehet, akkor ne fél perc legyen, hanem 5-10 perc legalább. Ha végeztél, akkor lágyan csókold meg a nyakát.

7. tipp:

Töltsd meg a kocsid csomagtartóját lufikkal (héliummal töltöttek). Menjetek el egy romantikus helyre kirándulni. Az ideális hely egy magaslati pont, ahonnan kiváló kilátás van a tájra. Mikor megérkeztek tégy úgy, mintha már Te indulnál is a sétára, és gondoskodj arról,hogy ő közelebb legyen a kocsi csomagtartójához. Dobd neki oda a kulcsot és kérd meg, hogy a kocsi csomagtartójából vegye ki a kabátodat.

Az is jó, ha távirányítású a kocsi csomagtartója a lényeg, hogy Ő ott legyen, közvetlen mellette mikor kinyitásra kerül a csomagtartó és kiszáll belőle a sok szív, gömb és egyéb romantikus formájú lufi.

+1 tipp:

Az előző példát kiegészítheted azzal, hogy minden lufira rákötsz egy szíves képeslapot megcímezve neki és felbélyegezve illetve ráírva ez a szöveg   "Ez X és Y szerelmes képeslapja. Ha megtalálod ezt kérlek, dobd be egy postaládába, hogy szerelmük örökké tartson. Köszönöm."

Így mikor a lufi kidurran és leesik és valaki megtalálja a képeslapot bedobja a postaládába és a képeslap visszajut a párodhoz.

Ha további segítségre van szükséged, válogass a Letölthető könyvek közül. Nagy segítségedre lesznek egy fantáziadús program megszervezésében.