1. Mit találnak szexinek a férfiak?

Alapvetően minden férfi más-más stílust szeret. Ami az egyiknek bejön az a másik nem. Bizonyára sokáig tudnád sorolni, hogy mivel nem vagy elégedett önmagaddal kapcsolatban. Nyugodj meg, amit Te ma hibának látsz magadon, az egy férfinak pont tetszik és vonzónak találja.

Van viszont egy-két dolog, ami a legtöbb férfiaknak nagyon fontos: Tisztaság és ápoltság. Nemcsak a ruha, hanem a bőr, köröm, haj, arc szempontjából is.

2. Mikor hívjam fel a nőt az első randi után?

Az első alkalom után csak néhány nap múlva (második vagy harmadik napon) hívd fel. A lényeg, hogy ne siess azonnal, aznap vagy másnap felhívni, ugyanakkor túl sokat se várasd (4 vagy több nap). A nőben fontos fenntartani az érdeklődést egy bizonyos szinten. Ha felhívod, ne kezdj arról beszélni, hogy merre jártatok, mit csináltatok, mi történt, inkább köszönd meg a gyönyörű együttlétet, mond el, hogy jól érezted magad. Fontos, hogy ne tegyél említést az esetleges következő randiról, mert a nő így máris a következő hívásról kezd elmélkedni: Javasolt kb. két nap múlva felhívni és új randit kérni. Ha hétköznap hívod, akkor válaszd az ebédidőt (ilyenkor nem érzi magát kellemetlenül kollégái előtt) vagy este 7-9 között.

Még egy jó tanács: mikor leteszitek a telefont akkor hagyd, hogy Ő tegye ezt meg (nem sok nő szereti hallgatni a vonalbontás utáni foglalt jelzést). Inkább találj ki valami „bejött a főnök le kell tennem a telefont”, „mindjárt kezdődik a Szerelem a toronyban című kedvenc filmed a TV-ben” stb. Ami még nagyon fontos, hogy egy pozitív gondolattal kell befejezned a beszélgetést, például egy szép dicsérettel, bókkal stb.

3. Mi van akkor, ha több szexre vágyik a nő, mint a férfi?

Először is a nő ne azzal kezdje, hogy „beszélnünk kell”. Ha a férfiak ezt meghallják, akkor azonnal működésbe lép a védelmi rendszerük és onnantól kezdve nem lehet velük őszintén beszélni.

Sokkal inkább javasolt valami olyasmit mondani, mint „veled nem lehet betelni”, „mindig kívánlak”, „ha látlak vagy beszélek veled mindig csak arra tudok gondolni” stb. Ebből a „finom” jelzésből megérti, hogy mi az elvárás, és többségében hajlandó is lesz megfelelni ennek, mert tudja, hogy a nő kívánja és nem azt, hogy baj van.

Több szex

4. A férfiak a karcsú, vagy teltkarcsú nőket szeretik inkább?

A férfiak mindenevők. Minden típusú nőt szeretnek. Nincs olyan típus, aki valamelyik férfinak ne jönne be. Sőt gyakori, hogy egy férfi bár úgy gondolja, hogy csak egy bizonyos típust szeret azonban ha kellő alkalom nyílik rá, akkor teljesen más, akár az ellenkezőbe is teljesen szerelmes tud lenni.

5. A magas sarkú cipő tényleg bejön a férfiaknak?

Abszolút! Az egyik legszexisebb ruhadarabnak tartják. A férfiak meg vannak győződve róla, hogy a magas sarkú cipő szebbé, formásabbá teszi a női lábat és a nőiessé a járást. Nem véletlen, hogy számos erotikus filmben a meztelen nőn ott van a magas sarkú cipő.

6. Megkérdezhetem-e barátnőmtől, hogy megcsókolhatom-e?

Nem, nem, nem! Ha egy férfi engedélyt kér a csókra, az ellentétben áll mindennel, amit egy nő elvár egy férfitól. Igaz, ha mégis megkérdi, és a nőnek bejön a férfi, akkor nem mond nemet. A nők szeretik, ha a férfi dominál a kapcsolatukban. Nem pedig olyan után vágynak, aki engedélyt kér tőlük. Ezt azonban nem keverjük össze a durvasággal.

7. Mi a véleményük a férfiaknak arról nőről, aki iszik?

A férfiaknak alapvetően nem jön be, ha egy nő iszik (kivéve, ha az egyetemi buli után együtt mennek vele vissza a kollégiumba). Ha egy nő iszik valamit az teljesen rendben van. Ha egy nő egy kicsit „becsiccsent” és aranyosan mosolygós, csillogó szemű és fecsegő, az rendben van.

De ha a férfinak kell hazacipelni, vagy túl hangos, netán ordenárén viselkedik, kiteregeti a családi szennyest, nos az taszítja a férfiakat.

8. Fontos, hogy a nő szeresse a sportot?

Vannak férfiak, akiknek ez szempont a párválasztás során, azonban többnyire csak annyi az elvárás, hogyha a férfi meccset néz a tévében, vagy elmegy a haverokkal focizni akkor a nő ne zavarja és fogadja el ezt, mint hobbit.

Fontos: azért ne ülj le és und halálra magad a focimeccs nézés közben, hogy a kedvében járj. Ezt nem szeretik a férfiak, úgy érzik, hogy azért csinálja a nő, hogy utána kérhessen valamit.

9. Fontos,hogy a férfi is végezzen házimunkát?

Nem mondanám, hogy nem esne jól egy kis segítség a házimunkában. Ma már a házimunka nemcsak a nők privilégiuma, sőt örülnek ha párjuk besegít mondjuk a mosogatásba, porszívózásba vagy az örök sláger szemét kivitelben. Azonban fontos tudni, hogy a házimunka a nő birodalma, nem szeretik ha a férfi átveszi az irányítást. Szóval ha segíteni akarunk, akkor kérdezzük meg, hogy mit és hogyan és a nő mondja meg a feltételeket.

Ha azonban nem nagyon akaródzik a házimunka, akkor legalább kerüljük a „A fenébe, nincs tiszta pólóm…”, „Itt elfelejtettél pórszívózni…”, „Legközelebb inkább rendeljünk valamit vacsorára, mert ez…”, „Már megint hol van a félpár zoknim?” és ha hazamegyünk és levesszük a ruhánk akkor tegyük a helyére vagy a szennyestartóba, ne pedig szanaszét dobáljuk a lakásban, illetve legalább kérjük meg a nőt, hogy mossa ki a ruháinkat, ha már tényleg képtelenek vagyunk a mosógépen benyomni két gombot...

10. Mindig meg kell hallgatni a nőt?

A nők nem szeretik, ha egy férfi nem tud kérdéseket feltenni olyan témával kapcsolatban, amiről éppen beszélget a nővel. Ez többnyire azt az érzetet kelti a nőben, hogy a férfit nem is érdekli a téma.

Ugyanígy rendkívül idegesítőnek találják a nők, ha ugyan meghallgatják a mondanivalóját, de mindig rosszkor mondják rá, hogy „aha”, meg hogy „értem”, mert ez is azt mutatja, hogy a férfit nem érdekli, amit a nő mond. Ilyenkor helyesebb megoldás, ha inkább megmondja a férfi, hogy bár tudja, hogy fontos a téma, de most éppen nem tud rá figyelni, mert valamilyen dolga van és inkább javasol egy másik időpontot, amikor folytathatják a beszélgetést (jó ha nem napokat vagy heteket hanem órákat javaslunk).

Bár ez sem megy mindig zökkenőmentesen, de a nő legalább összességében értékeli az őszinteséget.

11. Igaz, hogy a nők csak többhónapos udvarlás után lépnek intim kapcsolatba?

Nem. Valójában, a nők többsége úgy gondolja, hogy a megismerkedés után már 7-10 nappal hajlandók ágyba bújni, feltéve, ha a férfi tetszik nekik. Továbbá ha egy férfi sokáig (2 hónapon túl) nem fordít figyelmet a kapcsolat szexuális összetevőjére, a nő hajlamos megszakítani ezt a kapcsolatot.

12. A nőknek a szexben mindig fontos a lelki kielégülés is?

Igaz, hogy a nők fogékonyabbak a romantikára. Többet is igénylik, de ma már a testiségnek is fontos szerepe van a szexuális életükben.  Manapság már gyakran előfordul, hogy mindössze csak testiségre vágynak, és ekkor az érzelmek jelentősen háttérbe szorulnak. Az sem ritka, ha pusztán fizikai kielégülés vágya hajtja őket.
 

Tipp! Mire van valójában szüksége a férfinak? kattints ide!

13. Létezik az egyéjszakás női kaland?

Sok férfi azt hiszi, hogy a nő csak arra vágyik, hogy maga mellé láncolja a férfit azáltal, hogy saját ágyába csábítja. Ez ma már teljeséggel nem igaz.

Egyre többször tapasztalni, hogy egy nő képes úgy tekinteni egy férfiara, mint egy „szexuális-felüdülés” lehetőségre és egyáltalán nem igényel semmilyen folytatást az együttlét után.

14. A nők szeretik az orális szexet?

Ne kételkedj, alapvetően mindegyikük szereti, főleg ha ezek a gyengédségek rá vonatkoznak. Ha esetleg mégis visszautasító lenne, annak oka valószínűleg az lehet, hogy vagy szégyenlős, vagy az eddigi tapasztalatai sikertelenek voltak ezen a téren.

A férfi orális izgatását illetően az erkölcsi tabuk emelhetnek akadályokat, amelyeket csak szét lehet oszlatni. Ezen a területen is - mint általában a szexnél - nagyon fontos a gyengédség és a fokozatosság.

15. A férfiaknak jobban bejön a nő, ha tud főzni?

A férfiak többnyire jó néven veszik, ha egy nő tud főzni. Kiváltképp, ha jól tud főzni. Ha egy nő „csak” bombázó, akkor nem feltétlenül várják el. De ha már feleségül vesznek egy nőt, akkor az vagy tudjon főzni vagy fergeteges legyen a hálószobában. A kettő kombinációja pedig tuti siker:)

Szerelmi 1x1

16. A nők tényleg tudják, mikor hazudik a férfi?

Azt kell mondjam bizony létezik a nők híres hetedik érzéke. Főleg, ha hosszabb ideje vagytok együtt, akkor bámulatos pontossággal megérzi, ha nem mondasz igazat. Ugyanakkor persze gyakran előfordul az is, hogy a nő még akkor is összeesküvés elméleteket gyárt, mikor semmi oka rá, hisz igazat mondott a férfi.

A leghasznosabb, ha még a legapróbb dolgokban sem hazudsz (leszámítva a kegyes hazugságokat, mint „isteni volt ez a süti” és társai). Sok esetben a nők hajlamosak tesztelni a férfi szavahihetőségét, hogy igazat mond-e, és csak azután bíznak meg benne.

17. Kezelhető a női bizonytalanság?

A nők naponta több száz „bizonytalanság növelő” kommunikációt kapnak a médián keresztül. Meglát egy filmsztárt és rádöbben, hogy nem tökéletes a feneke vagy a combja vagy a haja vagy a szája vagy a foga vagy akármi. Sokszor ennek hangot is ad, rákérdez, hogy a férfi is látja-e a „hibát”.

Ez sajnos elkerülhetetlen. Ilyenkor a legjobb ha a férfi tudtára adja, hogy igenis dögös és igenis lázba hozza minden alkalommal. Ez igazándiból ad egy kis megnyugvást a nőnek, de örökre megoldást nem.

Hiba azt mondani, hogy „drágám ne foglalkozz ezzel”, vagy „ugyan már, az a másik nő úgyis csak egy buta liba”, vagy „valóban egy kicsit javíthatnál rajta”, vagy „hagyd, ő mégis csak egy sztár, aki abból él, hogy jól nézzen ki”, vagy „egyszer ő is megöregszik és csúnya lesz”. Szóval bíztasd, hogy egyáltalán nem is lehet látni a vélt hibáját, mert az nem is hiba és különben is ő annyira dögös és jól néz ki.

18. Megkérdezhetem a barátnőmtől, hogy hány pasija volt előttem?

Felesleges és nem is biztos, hogy örül a kérdésnek. Felesleges, mert a nők többsége szinte mindig hazudik az előző kapcsolatai számát illetően. Ha Te úgy állítod be magad, hogy idáig mindössze két két nagy románcod volt (egy régi és most Ő), akkor valószínűleg Ő el fog hallgatni egy párat.

Hasonló a helyzet akkor is, ha arról mesélsz, milyen intenzív volt a múltad, ilyenkor valószínűleg ő is megpróbál valamivel eldicsekedni, nehogy tapasztalatlannak hidd őt. Ha nem mondasz semmit, akkor valószínűleg ő sem fog mondani semmit, inkább másra tereli a szót. Végülis gondolj bele, ha igazán szereted, akkor valójában számít, hogy mi volt előtted? Amit semmiképp se tegyél: ne viccelődj a múltjával és főleg azzal, hogy mennyi barátja volt előtted.

19. Kibeszélik a férfiak a nőket?

Ha ő az Igazi, akkor nem! A férfiak közti beszélgetésben általában az aktuális partner, főleg ha az komoly kapcsolat, tabu témának számít. A férfiak nem szeretik, ha mások szexuális módon gondolnak a nőjükre. Azonban ha a nő csak alkalmi partner, akkor bizony kibeszélik.

20. Kibeszélik a nők a férfiakat?

Igen! Nem fecseg az összes barátnőjének össze-vissza, de abban biztos lehetsz, hogy a legbizalmasabb, legjobb barátnőinek elmesél minden részletet.

21. A férfiak miért nem tudnak örülni a meglepetésnek?

Ez így nem igaz. Kedvelik a férfiak a meglepetéseket, de a reakciójuk közel sem olyan, mint a nőké. Nem ugrálnak, nem tapsikolnak, nem sírnak, nem esnek hanyatt, mert a kedvesük meglepte egy ajándékkal, egy romantikus vacsorával vagy utazással. Ezt a férfiak nem tartják férfiasnak, így lettek társadalmilag nevelve.

22. Miért nem szeretnek a férfiak összebújni szex után?

Azért, mert keményen megdolgoztak és ezért kimelegedtek, leizzadtak, elfáradtak. Adni kell 2 percet, hogy lecsillapodjon és magától odabújik és beszélgetni fog.

23. A férfiak csak a nagy mellű nőket kívánják?

Ez teljeséggel hamis elgondolás. Bár a média gyakran úgy állítja be, hogy a nagy mellű hölgyek a párzásra legalkalmasabbak, azonban a férfiak inkább mindenevők. A férfinak egy formás fenék, vagy formás/hosszú láb, vagy hosszú/rövid haj, vagy egy szép szem, vagy egy érzéki száj, vagy egy ápolt kéz, vagy egy kellemes női hang stb. már elegendő, hogy kielégíthetetlen vágyat érezzen egy nő iránt.

Nehéz megmondani, hogy egy nőben éppen az adott pillanatban mit lát meg egy férfi, de egy valamit nem árt tudni: a férfiak a körülöttük lévő nőkről (munkatárs, barát, ismerős, szomszéd, osztálytárs) előbb-utóbb mindig fantáziál, mindig talál benne valami vonzót.