Részletek Peter Gray "Hódítsd vissza Szerelmed" című könyvéből

Leginkább azt szeretnénk, ha exünk újra érdeklődne irántunk, újra érdekesnek, vonzónak találna bennünket. Ideális esetben Ő kezdeményezné az újrakezdést, a visszahódítást, Ő próbálna újra kapcsolatba lépni velünk.

Az exed visszaszerzésének listáján az egyik legfontosabb lépés annak kinyilvánítása, hogy jelenleg nagyon jól érzed magad. Azt szeretnéd, hogy sajnálja, hogy annak idején elhagyott és azon kezdjen gondolkozni, hogy Ő volt az, aki elrontott valamit és talán félreismert, nem hagyott Neked elég teret. A Te feladatod, hogy megmutasd, hogy rendelkezel érdekes, izgalmas jellemvonásokkal és sajnálhatja, hogy ezekből Ő nem részesülhet már.

Visszahódítási tippek - A vonzalom felkeltése - 1

Szóval mit is tégy? Első lépések:

Menj el szórakozni barátokkal, barátnőkkel. Élvezd az életet, ismerkedj. Hagyd, hogy új emberek, új gondolatok, új életérzések kerüljenek az életedbe. Megmutatod az exednek, hogy nem csak ülsz otthon és keseregsz magadban, hanem igenis tudsz élni, jól érezni magad nélküle is.

Kezdj el (újra) sportolni. Nem feltétlenül azért, mert úgy érzed, hogy szükséged van rá, hanem azért, mert élvezni fogod, valamint az edzés endorfinokat szabadít fel, melyektől alapvetően jól érzed magad. Ez egy tudományosan bizonyított tény. Továbbá lefoglalja az elmédet, és kiveri a fejedből az exed, és nem utolsó sorban fizikailag sokkal vonzóbb és fittebb leszel.

Az edzésen kívül van még egy csomó egyéb dolog, amiket csinálhatsz. Elmerülhetsz egy hobbiban vagy valamiben, amibe mindig is bele akartál vágni. Itt az idő, hogy valamit megtanulj, amit már régen is szerettél volna. A megfelelő alkalomra vártál, hogy elmenj kipróbálni valami újat, táncolni, zenélni, külföldre utazni? A csillagok állása sosem lesz tökéletes, és az élet jelzőlámpái sosem váltanak egyszerre zöldre. Tapasztalatok szerint az életben az időzítés minden fontos és vágyott dolog esetében mindig csapnivaló. A világ nem esküszik össze ellened, de nem is azon dolgozik, hogy minden a legapróbb részletekig passzoljon számodra. A körülmények sosem tökéletesek. Ha valamit vágytál megtenni és „előbb-utóbb” meg akarod tenni, akkor vágj bele MOST! Úgysem lesz jobb alkalom.

Visszahódítási tippek - A vonzalom felkeltése - 2

Vésd az eszedbe, hogy ha egész nap csak ülsz, és sajnálod magad, az az ex számára csak azt bizonyítja, hogy valóban egy lúzer vagy, és teljesen igaza volt, amikor dobott Téged.

Második lépés:

A második lépést megtudhatod a "Hódítsd vissza Szerelmed" című könyvem férfi kiadásának, és női kiadásának „A szenvedély felbontása?” című fejezetéből.